REZULTATI I SVJEDOČANSTVA KONZUMENATA

Mirsad Salkić, Bužim (Predsjednik udruženja dijabetičara)

NAKON 52 DANA KONZUMIRANJA HRANE A NAMO NE KORISTI NIKAKVU TERAPIJU ZA DIJABETES!!! ŠUK mu je ispod 7, ukupno je skinuo 23 kg, bolja probava, daleko više snage i energije u toku dana, prostata bolja, bolje jutarnje buđenje, nema trnjenja u nogama! Podsjetimo se kako je bilo prije. ŠUK 36-38! Koristio 4 vrste inzulina u terapiji u toku dana. Ukupno 221,2 jedinice. Probava u 5 dana. Trnjenje nogu. 15 godina na inzulinu. NASTAVLJA REDOVNO DA KORISTI HRANU A NAMO 2 PUTA DNEVNO, DORUČAK I VEČERU. Idemo dalje!

Ešref Hadžić, Visoko

Dugogodišnji dijabetičar. (BIO!!!). PET GODINA NA INZULINU. ZA 45 DANA, KOLIKO JE KORISTIO HRANU A NAMO, PRESTAO KORISTITI INZULIN!!! Riješio se teškog problema loše probave (jednom u pet dana). Više snage i energije! Idemo dalje!

Karlo Vrbić, Zavidovići

Dugogodišnji dijabetičar. Koristi hranu A namo. Za mjesec dana IZBACIO MEDICINSKU TERAPIJU (inzulin Toujeo 3×22 jedinice dnevno i tablete Siofor 850 3×1 dnevno).

Zlatko Prkić, Vareš

70+ godina, dijabetičar 50 GODINA!. Doveo ŠUK pod kontrolu. Dobio novu snagu i entuzijazam! Bolje mokrenje i san u komadu! Skinuo 4 kg potkožnih masnih naslaga! I to za mjesec dana uz pomoć hrane A namo!

Mirko Lukić, Kakanj

69 godina, izbacio potpuno terapiju za ŠUK, dnevno po 2 tablete. Skinuo 10 kg potkožnih masnih naslaga. Sve to uz pomoć hrane A namo za samo mjesec dana!

Ante Cigale, Usora

Dugogodišnji dijabetičar. Doveo ŠUK pod kontrolu. Skinuo 8 kg potkožnih masnih naslaga! Umanjio unos medikamenata za kontrolu ŠUK.

Ismet Sinanović (Pajdo), Zavidovići

Dugogodišnji dijabetičar. Korištenjem hrane A namo doveo ŠUK pod kontrolu. Prepolovio unos inzulina. Riješio se visokih masnoća u krvi, a pritisak doveo u normalu.

Zijad Grcić, Visoko

Dugogodišnji dijabetičar na inzulinu. Korištenjem hrane A namo umanjio unos inzulina sa 90 jedinica na 10 jedinica!!! Usput, skinuo je 16 kg!

Tarik Ćoralić, Cazin

Ima 17 godina i ima dijabetes tipa 1. A namo hranu koristi 20 dana. Koristio je inzulin u terapiji (36+25), sada je prepolovio terapiju koristeći A namo hranu. Za kratko vrijeme izgubio je 5 kilograma. Kao sportista, nogometaš tokom treninga nije osjetio nikakav gubitak snage, čak ima bolju energiju i bolju probavu.

Zahida Mujkić, Zavidovići

Koristi hranu A namo već 15 dana. Probava joj se poboljšala. Imala je ranije problema s trigliceridima koji su bili visoki, i oni su sada na normali. Budi se s boljom energijom. Imala je 89 kg, a za 15 dana je izgubila 5 kg! I dalje želi da nastavi s A namo hranom!

Haris Alić, Tešanj

Prije 10 dana počeo konzumirati hranu A namo. Za deset dana regulisao probavu koja mu je bila katastrofalno loša kao posljedica teškog stanja korone. Inače je dijabetičar dugi niz godina, korištenjem hrane A namo šećer je regulisao i doveo ga u razinu između 5,5 i 8,4. Ranije je bio između 15 i 20. Ima bolju energiju i kvalitetan i dobar san. Za deset dana je izgubio 3 kg. TOPLO PREPORUČUJE A NAMO NAČIN ISHRANE.

Amir Mahmutović, Zavidovići

Za 30 dana uz pomoć hrane A namo oslobodio se 11 kg masnih naslaga!
Naravno, idemo dalje!