O PROIZVODU I NAČINU KONZUMIRANJA

A NAMO

je visokokvalitetan dehidrirani zamjenski obrok koji može zamijeniti bilo koji dnevni obrok. Oslobođen je nepotrebnog balasta, te se koristi u manjim količinama u obroku (25 gr). Proizvod funkcioniše na principu ćelijske ishrane tako što hrani ćelije u našem organizmu kompletom prijeko potrebnih nutrijenata za kvalitetnu ishranu organizma, za podizanje imuniteta, te kvalitetan metabolizam u tijelu. Istrajnim korištenjem proizvoda može se vidno poboljšati zdravstveno stanje osobe, ukoliko je kod iste prisutna neka bolest ili tegoba.
Mogu ga koristiti svi: djeca, mladi, odrasli, dojilje, trudnice, bolesni, zdravi, sportaši, rekreativci, … Doslovno, svi koji dišu! Razlika je samo u količini proizvoda po obroku.
Može se konzumirati u voćnom soku, mlijeku, jogurtu ili mlaćenicama. Takođe se može dodati u pahuljice, u izblendani frape, u supe ili čorbe.

Zamjenski obrok koji se koristi u okviru izbalansirane prehrane u toku dana. Jedan obrok se koristi za zadržavanje tjelesne težine, a dva obroka za efikasnu kontrolu tjelesne težine.
Tokom konzumiranja bitno je uzimati dovoljnu količinu vode za hidratizaciju tijela. Preporučljivo je da se osobe sa dijabetesom, djeca, dojilje i trudnice prije konzumiranja posavjetuju sa ljekarom oko doziranja količine proizvoda i suplementacije.
Proizvod je odličnog okusa i ima savršeno izbalansiran sastav makro i mikro nutrijenata. Bogat je visokokvalitetnim bjelančevinama i odličnim omjerom vitamina i minerala.
Sadrži visok nivo antioksidanata i vlakana.
UPOTREBA: punu supenu kašiku (25 gr) pomiješati sa 250 ml voćnog soka, mlijeka, jogurta ili mlaćenica.
Sastav: izolat proteina soje, sojin lecitin, sojino ulje, orašasti plodovi, celuloza u prahu, mekinje žitarica, silicijev dioksid, natrijev hlorid, frukto oligosaharidi, antioksidansi, riboflavin.
BEZ GLUTENA!!!
GI 24!!!

ŠTA KAŽU KONZUMENTI?